marina

Vissa morgon ser ut såhär.. 

Jag har en video på det här – Cliven skriker på Victoria, som har tröttnat på att lillebror härmar henne. De höll på sådär i ungefär 20 minuter tills jag fick nog. Fast jag tyckte att det var roligt… Galna barn jag har. 

Sedan har vi morgon-klädseln. Oh lord vad vi bråkar. Hon ska välja allt och jag vill att hon ska matcha. Hon har valt sin outfit ovan för jag orkar inte mer. Hon får välja det hon ska ha på sig. Hon är inne i en klänning-period och det är det enda som gäller. Tyvärr går det inte att ha klänning varje dag men men… man får vara mentalt förberedd på att strida på morgonen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats