marina

Världens bästa bok.

Den bästa känslan som finns är när man har hittat en otroligt bra bok. Vilken känsla, vilken upplevelse!

Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt heter den av Gail Honeyman. Den här boken är med i bokcirkeln och jag måste erkänna att jag inte var så förtjust i det här valet. Men vad fel jag hade! Jag fullkomligt älskade språket, spänningen och i början hade jag svårt för huvudkaraktären Eleanor men hon växer i ens ögon. Man förstår henne och hennes sätt att leva. Så underbar.

Nej, jag är helt och hållet förälskad i den här boken. Den här berättelsen. Människorna i den. Helt fantastiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats