marina

Vår frukost idag! 

Victoria vaknade vid tolv på natten och ville verkligen inte somna om. Vi la henne hos oss och efter ungefär tre timmar lyckades hon somna om. Hon börjar få tänder längst bak och hon är smågnällig just nu. Hon vaknade iallafall vid sex trots allt, haha. Så till slut gick jag upp och tog en tvåtimmars promenad med henne. Jag var helt slut, mina fötter ville explodera. 

  
En trött morsa! 

Istället för att lata mig passade jag på att fixa en ordentlig frukost. Jag ÄLSKAR frukost, jag kan äta det till lunch och middag också, haha! 

  
Jag skulle egentligen göra fattiga riddare, men äggen räckte inte till. Jag får försöka ordna det någon annan gång! 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats