marina

Snart helg! 

Åh, det känns som att jag håller på att bli bättre nu även om jag fortfarande har lite ont i halsen och hostar som en skorstensrökare. Kroppen är heeeeelt seg, så jag hoppas jag blir frisk så att jag kan börja ta mina promenader. Även om jag går väldigt långsamt och korta sträckor så känns det så mycket bättre efteråt än att ha legat i soffan hela dagen! 

  
Hatar att fota mig själv men någon gång måste man! När jag går tillbaka i arkivet på min gamla blogg så finns det knappt bilder på mig och det är lite småtråkiga faktiskt så jag ska bli bättre på att vara ego! 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats