marina

Promenad med regnskur.

Igår behövde jag bara få komma ut. Jag ville ha sällskap men ingen kunde, jag tänkte ringa Leila för lite sällis men kom på att hon har ett liv som flyter på, haha. Jag lyssnade på musik och lät tankarna flyta på. Problemet med mig är att jag bara kan ägna mig åt dagdrömmeri i 15 minuter. Sedan börjar jag tröttna. Så jag lyssnade på en bok. Japp, jag lyssnade på en ljudbok. Det gick sådär. Jag tappade tråden då och då men jag antar att det är en vanesak.

Har lovat mig att läsa fler engelska böcker så målet är att läsa tre engelska böcker innan jullovet. Så nu har jag iallafall börjat med en. 🙂

Promenaden i sig var fantastisk. Min takt, lugnt och så självklart regn på det. Då var jag så långt hemifrån så det var bara att härda ut stormen. Lika bra. Jag älskar att gå/springa i regnet. Jag älskar regn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats