Marina

marina

Annons

När man hänger på Ikea.

Vi var på Ikea och letade efter hyllor samt skåp till mitt kontor. Barnen slappade som vanligt…. 🙂 


Det här skåpet blev det. Den är älskbar! Nu är det bara hyllor vid sidan om, lite mer smådetaljer och sedan är det klart. Mitt kontor, min oas. Det är här jag rättar, tänker, funderar och planerar för jobbet. 

Tänk om mina elever förstod hur mycket jag tror på dem och faktiskt älskar dem. De blir som ens egna barn (fast ändå inte) för man bryr sig sååååå mycket. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för mina klasser för de är helt jävla underbara. Jag vet att många anser att ungdomar är helt lost men när man lägger ner tid på att lära känna alla så förstår man vilka fina människor det är. Herregud, vilken mes jag har gått och blivit! 

Kommentarer
Marina

Kommentera

Annons
stats