marina

Mina två. 

Det här bär jag med mig nu. Pearlsoffreya sviker en aldrig, hennes smycken är så vackra och enkla. 

Två är vårt magiska tal, med barnen. Två härliga barn som ger oss så mycket. Jag måste erkänna att jag skulle vilja ge Victoria en syster, det är något speciellt med bandet mellan systrar. Tyvärr kommer jag inte kunna göra det eftersom jag absolut inte vill ha fler barn och jag har ingen lust. Min man jobbar enormt mycket och ta tre barn då är alldeles för mycket. 

Vad jag däremot aldrig har haft erfarenhet av är att ha en bror. Jag kan inte säga något om det och det kanske är minst lika fantastiskt som bandet mellan systrar. Vi får se, såsom det ser ut just nu kommer Victoria och Cliven bli väldigt bra vänner. De leker och bråkar som syskon ska göra! 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats