marina

Min träning. 

Jag försöker träna när barnen har lagt sig. Hittills har jag kört övningar anpassade för mammor. Jag har haft lite problem med foglossning än idag så jag vill ta det lugnt. Dessutom krånglar mitt bröst ibland, den som blev skadad efter att Victoria föddes. Nu har jag en bra sport-bh så det är bättre men det är tråkigt att det ska påverka kroppen än idag. 

Igår körde jag dock Jillians hårdare pass. Jisses, jag höll på att dö. Vad bra det var!! 

 

Jag tränar hemma och det fungerar för mig. Då slipper jag krångla om vem som ska sitta barnvakt, anpassa tider och annat. Jag kör när det passar mig. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats