marina

Min prins. 


Min fina pojke, så himla kärleksfull. Han kan stanna upp mitt i en lek för att springa fram till mig och ge mig en kram. Han gosar och ska alltid vara nära. Det kan vara jobbigt ibland, men vi har det så mysigt. Det är verkligen kärlek mellan oss, haha. 

Han är så härlig, så enkel men ändå så krävande. Han är otroligt känslig och blir genuint ledsen om man säger något elakt. När Victoria vaknar springer han fram och kramar henne för att i nästa sekund be henne att sluta, haha. Så han är inte så oskyldig heller, man luras lätt av hans charm! 

Min lilla Amadeus, får se vad det blir av dig! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats