marina

Läsning. 


Maken har länge klagat på att vårt hem måste piffas upp. Vi har till exempel inga gardiner, tavlor eller lampor för den delen. Jag stör mig absolut inte på det. Jag lägger hellre pengar på annat. Fast han vill också känna sig nöjd med hemmet så man får väl leta inspiration. 

Jag tänker inte hålla på att byta färger och massa trams så man måste väl tänka igenom det hela. Jag kommer nog köra på grönt eller turkos. Jag tycker bara det är så onödigt att lägga pengar på vardagsrummet samt köket när vi ändå ska renovera det om några år. Varför kan man inte bara leva enkelt? Är det så viktigt att ha småprylar överallt för att det ska kännas hemma? 

Jag älskar det här huset. Med eller utan gardiner. Med eller utan lampor. Jag känner verkligen att jag har hittat hem. Jag antar att man kanske ska börja ta hand om det också men jag älskar det, precis som det är! 🙂 

Ps: tidning nr 3 är om läsning och inte inredning. Behöver en del inspiration om just läsning och bokstäver då jag är oerhört missnöjd med Victorias avdelning. Jag har haft världens mest konstiga (och arga!) mötet någonsin där jag som förälder blev påhoppad av biträdande rektor. Nu kan jag skratta åt det men just då var jag i chock. Nu vet jag vad som gäller där och kan jobba mer effektivt och intensivt med barnen hemma. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats