marina

Kusiner och vänner för livet.

Victorias mormor och Ginevas mormor är allra bästa vänner. De har vuxit upp med varandra och är numera svägerskor då Ginevas mormor gifte sig med min morbror. 

Marina och jag har växt upp med varandra och Marina är som en storasyster för mig. Hon är min inspiration när det kommer till det mesta och framför allt i moderskap. Hon är helt underbar som mamma. Hon är min idol och hon är så stark. 


Nu har vi fått barn och jag hoppas verkligen att de får samma fina band som deras mormödrar och mammor har med varandra. Victoria har ingen syster men jag tror inte hon kommer känna att det fattas henne något med dessa runtom. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats