marina

Imorgon gäller det. 

Imorgon ska vi fira min son. Han blir ett år den 17 november men vi har ett bröllop den 19 så det funkade inte. Jag är väldigt nervöst och otroligt stressad. Min syster ska åka förbi Delicato och köpa med sig lite saker, så det kan jag bocka av. Likaså muffins då bästa Manuella ställer upp. Det kändes verkligen som 100 stenar föll när hon bestämde (och hotade mig typ..) att hon skulle göra det, haha. Dessutom ska Nano hämta ballongen från Partyland på lördag så då kan jag gå direkt till lokalen och fixa allt. 


De såg ut såhär förra helgen men denna helg blir det lite annorlunda. Victoria vill helst helst helst ha en lila klänning som hon hittade på Lindex men den är inte fin. Vi får se hur det går. Cliven däremot, han skulle egentligen få en Nalle Puh outfit. Tyvärr har den inte kommit och den lär väl inte göra det heller. Jag får rota i hans garderob efter något fint. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats