marina

Ett år. 

Med brist på annat eftersom jag är sjuk och verkligen supertråkig just nu kan jag visa er lite från dotterns födelsedag. Igen! 

Jag satsade verkligen på Victorias ettårsdag, jag fixade med så mycket och jag är så nöjd! Snart är tjejen 1,5 år och tiden bara rinner iväg. Innan jag hinner blinka är det väl dags för hennes tvåårsdag! 

  Korgen fick jag av min vän som hade gjort den själv när jag fick Victoria. Jag köpte cellofanpåsar och fyllde de med marshmallows! 🙂 

  
Glasen köpte jag från Lagerhaus och etiketterna ordnade jag själv på datorn, skrev ut och klippte. Sedan var det bara att binda ihop de med glaset! 🙂 

  
Köpte med mig popcornboxar (så nöjd!) och sedan fick jag såna där gröna oaser från Emelies kalas, som jag dekorerade med rosa presentpapper. Jag satte fast klubborna och alla Cake-pops! 🙂 Egentligen skulle det vara måååååånga fler cakepops men jag var så stressad så jag tappade allt och det mesta gick sönder. 🙁 

  

Dessa gjorde jag också själv. Jag skapade en trekantsmall och klippte ut så många som jag ville ha från presentpappret. Jag la alla under en hög av böcker så de skulle plattas ihop och sedan skrev jag ut alla bokstäver jag behövde, klippte och klistrade in. När det hade torkat limmade jag fast varje ruta på ett tunt vitt snöre! 🙂 

  
Tårtan beställdes från Jönssons, ett ställe i Jakobsberg. Den gick sönder där längst upp men det gjorde inget. Tyvärr hade hon även missat att det skulle vara Nutella-fyllning men men.. Alla tyckte om den! 🙂 

  
Denna korg fick jag av min mamma på min babyshower så jag tog med den även här som dekoration. Dessa boxar satt jag en hel kväll med och vek ihop en för en. Inuti hade jag en organzapåse med choklad i. 🙂 Det var sjukt jobbigt att pyssla med dessa men sååååå värt det, att alla gäster fick med sig en liten present! 🙂 

  Hade fotat Victoria varje månad så jag fixade ihop små lappar där jag skrev alla månader och maken hängde upp dessa runtom i lokalen! Dessa är jag så nöjd med, det blev pricket över i;et! 🙂 
  
Dessa små muffinstoppers hade jag också fixat själv med hjälp av datorn. Jag skrev ut alla, klippte ut varenda en, laminerade och klippte igen. Därefter limmade jag en tandpetare bakom och voilà! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats