marina

En italiensk historia.

Jag stannade kvar i Italien (förra boken handlade om deras resa till Florens) men den här gången bakåt i tiden och en mer brutal historia. Jag gillade berättelsen men jag föll inte för någon karaktär. Clare, huvudkaraktären, var alldeles för svag och mesig för min smak. Ettore var nog också det, han var kvar i det förflutna och det störde mig. Det fanns ingen riktig kärlekshistoria egentligen, det var inte magisk på något sätt. Sedan fanns det scener som gav mig obehag för jag vet att sånt kan hända, människor lever i sådan skräck runtom i världen. Jag fick obehag av att läsa boken, men det är bra för man får perspektiv på livet. Att för vissa handlar livet enbart om att få mat och överleva.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats