Oh, Why? | marina
Marina

marina

Annons

Oh, Why?

Jag har fortfarande fruktansvärt ont. Febern är borta (yes!) och öronen har dämpat sig. Halsen däremot lever sitt eget liv. Det känns som om ett rivjärn dras ner och upp varje gång jag sväljer. Framför allt på vänstra sidan, då sprider smärtan sig till örat också.

Jag har tagit 7 Kåvepenin nu. När börjar det fungera? Eller, det har ju fungerat med tanke på att febern är borta men jag har fortfarande ont. Det är jobbigt att äta och att prata.

Det känns som att semestern bara flyger iväg och jag förlorar massa dyrbar tid med barnen och min familj. Min pappa är också på semester nu men jag har inte kunnat hitta på något med honom eftersom jag har legat halvdöd i sängen.

Oh, well, well… Man ska ju vara glad över att det bara är vanlig halsfluss och att vi har tillgång till sjukvård. Apropå sjukvården så tog jag faktiskt kontakt med Danderyd och bad de skicka min journal från den tid jag låg inne hos dem med min böld.

När jag ringde häromdagen för att boka tid för min halsfluss (då visste vi ju inte) så blev jag bemött på samma sätt som när jag hade min böld (inte heller då visste vi vad felet var) och jag kände mig så trött. Avvakta några dagar, vila, ta Ipren och alvedon. Det var rekommendationerna jag fick. Jag hade haft 39-40-graders feber i fem dagar. Till slut sa maken åt mig att ringa Kry och när jag fick träffa läkaren där tyckte han att det var sjukt att man bad någon som hade haft feber i 5 dagar att avvakta 2-3 dagar. Han ordnade så att jag fick gå och ta provtagningar och någon timme efter det besöket ringde han upp och gav mig provsvaren samt ordnade med recept hos Apoteket.

Jag vet inte varför men då kände jag att jag vill återuppleva den tiden jag var på Danderyd, mest för att förstå att de gjorde fel. Inte jag. Det ska iallafall bli en intressant läsning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Marina

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats