När dottern är med. | marina
Marina

marina

Annons

När dottern är med.

På friluftsdagen i tisdags. Det var kallt, regnade hela tiden och så skadade en av mina elever sig rejält. Han fick skjutsas till Astrid Lindgrens direkt. Vilken kämpe, så himla stark! 


Jag berättade för några dagar sedan, strax innan långledigheten, att jag fick lite tråkiga nyheter. Det är att jag förlorar mina två undervisningsklasser, blivande årskurs 8. Det är extremt jobbigt för jag älskar verkligen dem och känner att vi har utvecklats något enormt tillsammans. Men men, jag har klagat och sagt att jag vill fortsätta så vi får se. Jag kanske får tillbaka en av klasserna… Eller inga. Jag är iallafall otroligt ledsen över det. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Marina

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats